Stanový altán 3,6 x 3,6 m

- stanový altán o rozměrech 3,6 x 3,6 m, profil sloupků 12 x 12 cm, krokve 14 x 10 cm, nároží 16 x 10 cm, masivní zpracování, hoblované smrkové řezivo

.

Ostatní reference:

1. Pergola se sedlovou střechou – 5 x 4 m, profil sloupků 16 x 16 cm

Realizace pergoly na míru se sedlovou střechou, ukotvené do připraveného věnce. Profil sloupků 16 x 16 cm, hoblované, sražené hrany s náběhem.

.

2. Turistické sezení s prodlouženou pultovou střechou a smrkovým záklopem – 6 x 3 m, profil sloupků 12 x 12 cm

Realizace turistického sezení pro naučnou stezku s prodlouženou pultovou střechou a překládaným smrkovým záklopem. Sezení bylo dodáváno včetně nátěru LUXOL 0080 MAHAGON.

.

3. Sedlový altán s jedním středovým sloupkem navíc – doplněna o klempířské prvky, svody, žlaby

Sedlový altán doplněn na zadní straně o 1 sloupek navíc kvůli zatížení sněhu. Altán byl dále montován včetně klempířského lemování, žlabů rš 125 mm, svodů a výtokových kolen. Materiál na klempířské prvky byl pozink. Je možno je volit např. do mědi, barveného pozinku, titanzinku, Lindabu apod.

.

4. Přístřešek pro dřevo 5 x 4 m – palubkový záklop, okapnice, podkladní pás, bitumenový šindel

Zákazník požadoval přístřešek na uskladnění dřeva rozměrů 5 x 4 m. Zakončení krokví oblina, palubkový záklop, bitumenový šindel červený. Dodatečně byli ještě zabedněny štíty palubkami.

.

5. Altán stanový – 3 x 3 m

Dodání včetně montáže stanového altánu o rozměrech 3 x 3 m. Dodáno včetně palubkového záklopu a nátěru LUXOL 0080 mahagon. Altán bude sloužit jako odpočívadlo na naučné stezce v CHKO.

.

6. Altán valba

Altán s valbovou střechou. Dodáno včetně palubkového pobití boků, palubkového záklopu a střešní krytiny.

.

7. Rohový altán nároží

Rohový nárožní altán dodáván včetně klempířských prvků, žlabů, svodu, palubkového záklopu a bitumenového šindele. Barva střechy zelená. Altán bude sloužit jako místo odpočinku u penzionu. Vhodný atypický altán do rohů.

.

8. Šestiúhelný altán – průměr 6 m

Dodávka šestiúhelného altánu o průměru 6 m. Altán byl montován na předem připravené betonové patky, které byly zhotoveny do budoucí úrovně podlahy.

.

9. Sedlový altán – 3 x 3 m

Sedlový altán – 3 x 3 m. Montáž konstrukce. Střechu bude zhotovovat zákazník svépomocí.

.

10. Pergola PRIMA – 3 x 3 m

Pergola s pultovou střechou. Zákazník si pergolu nejdříve opatřil nátěrem, poté byla prováděna montáž na předem připravené betonové patky.

.

11. Pultová pergola „na míru“

Pergola s pultovou střechou vyrobena na míru pro zákazníka, který měl již připravený betonový základ.

.

12. Altán valba „na míru“

Altán s valbovou střechou vyroben na přesné rozměry předem připravených betonových patek. Zastřešení provádí zákazník svépomocí dodatečně.

.

13. Šestiúhelný altán průměr 4 m – včetně střešní krytiny

Šestiúhelný altán průměr 4 m, masivní zpracování, střecha posílena kleštinami. Dodání včetně klempířských prvků – okapnic pro odvod vody ze střechy a pokládky bitumenového střešního šindele.

.

14. Stanový altán 3,6 x 3,6 m

- stanový altán o rozměrech 3,6 x 3,6 m, profil sloupků 12 x 12 cm, krokve 14 x 10 cm, nároží 16 x 10 cm, masivní zpracování, hoblované smrkové řezivo

.

15. Pultová pergola ke zdi

- pokud máte zájem o pultovou pergolu ke zdi, zadejte nám rozměry a zpracujeme Vám nabídku přímo na míru, jako střešní krytinu můžete použít polykarbonát, který nezastíní obytné místnosti, popř. palubkový záklop v kombinaci se střešním šindelem či betonovou krytinu

.

16. Atypická pergola s palubkovým záklopem 24 mm

- pergola masivního zpracování s lichoběžníkovým půdorysem, palubkový záklop tloušťky 24 mm

DŘEVOSTAVBY KUČERA s.r.o.
Plynárenská 7/8
České Budějovice
370 06

Po - Pá 8:00 - 16:00
email: info@pergolykucera.cz

Můžete také vyplnit náš kontaktní formulář

Veškeré dřevěné konstrukce vyrábíme na CNC obráběcím centru. Pracujeme nejčastěji s KVH, DUO a BSH lepenými hranoly. Naprostá přesnost spojů, možnost různého způsobu čepování a spojů. Samozřejmostí je zpracování návrhu tesařské konstrukce ve 3D zobrazení.
.